در حال بارگذاری ...

5 روغن مناسب برای پوست شما

نویسنده : بهاره زارع
تاریخ انتشار : 1399/05/18
مدت زمان مطالعه : 6 دقیقه
تعداد بازدید : 74

5 روغن مناسب برای پوست شما

 

اکنون زمان خداحافظی با مرطوب کننده های معمولی است. روغن های مناسب صورت به دلیل داشتن توانایی طبیعی در آبرسانی و تغذیه انواع مختلف پوست، به یک وسیله زیبایی تبدیل شده است.

علی رغم آنچه ممکن است نام آنها نشان دهد، روغن­های صورت، صورت شما را روغنی نمی­کنند.
مهمتر از همه، این مواد با ترکیبات خوبی مانند پلی فنول ها، اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان ها بسته بندی شده اند تا به کاهش التهاب کمک کرده و در نهایت پوست را براق می­کند.

آیا به دنبال از بین بردن قرمزی و متوقف کردن سوزش از آکنه یا روزاسه و چروک پوست و یا مرطوب کردن آن هستید؟
ادامه مطلب را بخوانید تا بهترین روغن طبیعی را برای پوست خود پیدا کنید.
شما می­توانید برای خواندن سایر مطالب مرتبط با پوست، به وب سایت زیب اندام مراجعه کرده و در بخش مقالات، از بانک اطلاعاتی تناسب اندام و سلامتی زیب اندام، اطلاعات مورد نیاز خود را کسب کنید.

 

روغن نارگیل

 

این روغن خوشبو کننده و خوراکی در همه چیز، از مراقبت از پوست گرفته تا دستور العمل برای اسموتی استفاده می­شود. این روغن با چرخ کردن نارگیل ساخته شده است، این روغن به دلیل خاصیت درمانی آن در سالهای اخیر محبوبیت قابل توجهی پیدا کرده است.

روغن نارگیل پر از ویتامین E است، روغن نارگیل را می­توان به عنوان یک مرطوب کننده سنتی استفاده کرد.  از آنجا که پر از اسیدهای چرب است، و همچون نوعی محافظ کننده روی پوست عمل می­کند و باعث می­شود که رطوبت از دست نرود بسیار پر طرفدار شده است. این ماده به طور طبیعی ضد باکتری و ضد قارچ است و به محافظت از پوست و مو کمک می­کند (خصوصاً برای ماه های سخت زمستان مفید است).

 

نحوه استفاده:

 

روغن نارگیل در دمای اتاق جامد است و دمای ذوب آن حدود 75 درجه فارنهایت است. این بدان معناست که اگرچه ممکن است در دمای اتاق بافتی مشابه ژله نفتی داشته باشد، به محض استفاده از آن در سطح پوست ذوب می­شود. با این حال، روغن نارگیل ممکن است برای افرادی که دارای پوست چرب هستند، کمی سنگین باشد. از آن در حمام به عنوان کرم اصلاح کننده مو و نرم کننده مو استفاده کنید، یا بعداً به عنوان جایگزینی طبیعی برای لوسیون استفاده کنید.

5 روغن مناسب برای پوست شما

روغن آرگان

 

آنچه در آن است شامل: استخراج شده از دانه درخت آرگان مراکشی است، این روغن یک مرطوب کننده تسکین دهنده و مفید برای انواع پوست است.

روغن آرگان سرشار از ویتامینE ، آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب ضروری است. استفاده از آن به عنوان یک مرطوب کننده روزمره و به اندازه کافی آسان است، اما می­تواند برای معالجه افرادی که دارای مشکلات پوستی شدید هستند، مانند اگزما یا روزاسه نیز هستند استفاده شود. از خاصیت آنتی اکسیدانی، روغن آرگان برای از بین بردن خاصیت ارتجاعی پوست با خنثی کردن آسیب رادیکال آزاد و درخشندگی پوستی استفاده می­کنند.

 

نحوه استفاده:

 

 این روغن فقط مخصوص پوست های خشک نیست،  بلکه با کاهش غدد چربی برای افرادی که پوست چرب داشتند، می­تواند به کنترل تولید روغن نیز کمک کند. این روغن را می­توان روزانه در زیر آرایش یا شب برای درمان ترمیمی برای تهویه پوست استفاده کرد. همچنین برای استفاده در موهای خشک و ناخن ها مناسب است.

 

روغن دانه گل سرخ

 

این ماده مغذی قدرتمند پوست، یکی از روغن­های برتر ضد پیری است. این گیاه از طریق روش پرس سرد از بذر انواع میوه مارولا بدست می­آید، و عمدتا در شیلی کشت می­شود.

این روغن سرشار از اسیدهای چرب ضروری است و حاوی ویتامین هایE ، C ، D  است. همچنین به محافظت و هیدراته کردن پوست کمک می­کند،  و همچنین به مبارزه با آسیب های رادیکال آزاد و کاهش چین و چروک  هم کمک می­کند. اما این همه نیست! ویتامین ها و آنتی اکسیدان های آن باعث ترمیم پوست می­شوند تا خاصیت ارتجاعی را برطرف کنند، و به اصلاح نقاط تاریک و کاهش ظاهر ناخوشایند زخم کمک می­کنند.

نحوه استفاده:

 

 از آنجا که این روغن "جامد" محسوب می­شود، روغن به راحتی بر روی پوست آب می­شود. این می­تواند در رابطه با روغن های دیگر یا لوسیون ها به عنوان یک مرطوب کننده و ضد پیری استفاده شود.

 

روغن مارولا

 

از دانه میوه مارولا آفریقایی بدست می­آید، این روغن به دلیل تطبیق پذیری، برای ترمیم بافت و  بر روی زیبایی پوست تاثیر می­گذارد. به لطف خواص سلامتی، این روغن نه تنها می­تواند خشکی را کاهش دهد بلکه تحریک و التهاب را نیز کاهش می­دهد.

روغن مارولا سرشار از اسیدهای چرب است و گفته می­شود که 60 درصد بیشتر از دیگر روغن ها آنتی اکسیدان دارد. روغن همچنین دارای خواص ضد میکروبی است  و این روغن برای پوست های آسیب دیده یا آکنه دار مناسب است.

 

نحوه استفاده:

 

 این روغن چند منظوره می­تواند روی پوست، مو و ناخن ها استفاده شود. از آنجا که یک لایه روغنی روی پوست باقی نمی­گذارد، برای همه ایده آل است.

5 روغن مناسب برای پوست شما

روغن جوجوبا

 

از گیاهان بومی آمریکای شمالی استخراج شده است، روغن جوجوبا برای همه چیز از آکنه تا پسوریازیس گرفته تا آفتاب سوختگی استفاده می­شود. اما این واقعاً روغن نیست، بلکه یک عصاره گیاه است.
استرهای موم مایع. این نکته مهم است زیرا از بین کلیه ترکیباتی که در طبیعت یافت می­شود، روغن جوجوبا از نظر ساختاری و شیمیایی بیشترین شباهت به سبوم انسان را دارد، به این معنی که از ساختار پوست تقلید می­کند.

روغن جوجوبا شبیه به ساختار پوست ما است. بنابراین­، می­تواند به متعادل سازی تولید سبوم و از بین بردن آکنه کمک کند. مرکب از مواد معدنی و مواد مغذی مفید است، روغن جوجوبا نیز به عنوان نرم کننده برای تسکین پوست و تأمین رطوبت همه روزه عمل می­کند.

 

نحوه استفاده:

 

از قطره های روغنی آن در صبح یا شب، (از چند قطره ) برای مرطوب کردن و کمک به متعادل کردن رنگ پوست استفاده می­شود.
این همچنین جایگزینی عالی برای لوسیون بدن برای افرادی که دارای پوست حساس هستند، است.
هنگامی که به عنوان یک درمان مو استفاده می­شود، روغن جوجوبا ممکن است به شوره سر کمک کرده و یک پوست سر سالم را تقویت کند.

 

روغن های صورت یکی از بهترین رازها برای زیبا نگه داشتن می­باشند، زیرا هنرمندان و افراد مشهور از آنها برای صاف کردن و نرم کردن پوست استفاده کرده اند. این روغن­ها به سرعت در پوست جذب می­شوند و رطوبت فوری را با پوستی که چرب نیست فراهم می­کنند.
علاوه بر این داروهای طبیعی با کیفیت بالا در مقایسه با بسیاری از محصولات پوستی موجود در بازار بسیار مقرون به صرفه هستند. بنابراین دفعه بعد که شما در حال خرید محصولات مراقبت از پوست هستید، چرا چیز دیگری را امتحان نمی کنید؟

 

برای خواندن مقالات بیشتر می توانید در سایت ما ثبت نام کرده و یا ازطریق وبلاگ ما مطالب بیشتری را دنبال کنید

منابع مقاله :

 Agero A. L., & Verallo-Rowell V. M. (2004, September). A randomized double-blind controlled trial comparing extra virgin coconut oil with mineral oil as a moisturizer for mild to moderate xerosis [Abstract]. Dermatitis, 15(3), 109-116
ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15724344

  • Chrubasik C., Roufogalis B. D., Müller-Ladner U., & Chrubasik S. (2008, June). A systematic review on the Rosa canina effect and efficacy profiles. Phytotherapy Research, 22(6),725-33
    ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18384191
  • Jojoba oil. (2005). Retrieved from
    encyclopedia.com/medicine/encyclopedias-almanacs-transcripts-and-maps/jojoba-oil
  • Komane, B., Vermaak I., Summers, B., & Viljoen, A. (2015, December 24). Safety and efficacy of Sclerocarya birrea (A.Rich.) Hochst (Marula) oil: A clinical perspective. Journal of Ethnopharmacology, 176, 327-35
    ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26528587
  • Pazyar N., Yaghoobi R., Ghassemi M.R., Kazerouni A., Rafeie E., & Jamshydian N. (2013, December). Giornale Italiano di Dermatologia e Venereologia, 148(6), 687-91
    ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24442052
  • Qiraouani Boucetta, K., Charrouf, Z., Aguenaou, H., Derouiche, A., & Bensouda, Y. (2015). The effect of dietary and/or cosmetic argan oil on postmenopausal skin elasticity. Clinical Interventions in Aging10, 339–349
    ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4321565/
  • Stevens, P. (2015, September 29). The wonders of marula oil
    linkedin.com/pulse/wonders-marula-oil-patricia-stevens
  • Valerón-Almazán, P., Gómez-Duaso A.J., Santana-Molina, N., García-Bello, M. A., & Gregorio, C. (2015, June). Evolution of post-surgical scars treated with pure rosehip seed oil. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications, 5, 161-167
    file.scirp.org/pdf/JCDSA_2015062914154638.pdf
  • Verallo-Rowell V. M., Dillague K. M., & Syah-Tjundawan B. S. (2008 November – December). Novel antibacterial and emollient effects of coconut and virgin olive oils in adult atopic dermatitis. Dermatitis, 19(6),308-315
    ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19134433
  • Villareal, M. O., Kume, S., Bourhim, T., Bakhtaoui, F. Z., Kashiwagi, K., Han, J., … Isoda, H. (2013). Activation of MITF by Argan Oil Leads to the Inhibition of the Tyrosinase and Dopachrome Tautomerase Expressions in B16 Murine Melanoma Cells. Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine : eCAM2013, 340107
    ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3723062/

 

 

 

تگ ها

مربی انلاین
مربی آنلاین
زیب اندام
coach online
online coach
سلامتی
پوست
پوست و مو
پوست تیره
پوست طبیعی
پوست انسان

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

مقالات مرتبط